Kamarai hozzájárulás 2013.

KamaraTisztelt Vállalkozó!

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmét, hogy a 2011.évi CLVI. törvény értelmében ötezer forintos kamarai hozzájárulás megfizetésére kötelezett minden, az adott év január elsején működő vállalkozás, melynek befizetési határideje a tárgyév március 31-dik napja. Amennyiben Ön 2012. évben már benyújtotta a regisztrációs lapot, azt nem szükséges ismét megtennie, de az éves kamarai hozzájárulást 5000.-Ft-ot meg kell fizetni 2013.évre is. (átutalással: 12042809-00167914-00200002 sz. bankszámlára, vagy személyesen a kamara pénztárában.) A kamarai hozzájárulás megfizetésével a gazdálkodó szervezet nem lesz automatikusan a kereskedelmi és iparkamara tagja, ez továbbra is a cégvezető döntése, a kamarai tagsággal járó további kedvező lehetőségekről kérjen információt elérhetőségeink valamelyikén. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában regisztrált vállalkozások számára a kamara széleskörű szolgáltatásokat biztosít térítésmentesen, melyekről az alábbiakban tájékoztatjuk.

 

Üzlet a hálón– Olyan internetes adatbázis, mely a fizetett elektronikus cégadatbázisokhoz hasonlóan működik, de a regisztrált vállalkozások térítésmentesen használhatják funkcióit. Az adatbázisba folyamatosan frissített adatokat tölthetnek fel, hazai és külföldi üzleti partnereket kereshetnek. Közzétehetnek üzleti ajánlatokat, és saját hírlevelet állíthatnak össze, melyet a rendszer automatikusan juttat el a megadott elektronikus címre.

 

Pályázat és rendezvényfigyelő – Ezen a rendszeren át folyamatosan figyelemmel kísérheti az aktuális pályázatokat és kamarai rendezvényeket, melyeken való részvétel feltételeiről is kaphat információkat. Saját hírlevelet állíthat össze, az Önnek optimális tartalommal, a folyamatos módosítás lehetőségével.

Az említett oldalakat itt érheti el: http://www.uzletahalon.hu/hu/

Mindkét rendszerbe való bejelentkezéshez szükség van az Ön vállalkozásának adószámára és személyes kódjára, melyet az elektronikus regisztrációkor megadott. Amennyiben a jelszóra nem emlékszik, kérjük adószámának és cégnevének megadásával írásban jelezze azt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

További szolgáltatások a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában:

 

A hét minden munkanapján:

Ingyenes jogi és hiteltanácsadás

Üzleti partnerközvetítés

Szakképzési tanácsadás

Pályaorientációs tanácsadás

 

Minden kedden 9.00-12.00 óra  Ingyenes pénzügyi és gazdasági tanácsadást

 

Keressen minket üzleti életében felmerülő kérdéseivel, hogy segíthessük vállalkozása működésének sikeresebbé tételét.

 

Cím: Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. Tel.: 42/311-544; 42/416-074

Fax.: 42/311-750; 42/311-545 e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  honlap: www.szabkam.hu

Joomla templates by a4joomla