Koronavírus tájékoztató - 2020.04.01.

KEDVES BETEGEIM!

 A koronavírus járvány számos negatív változást hozott az életünkbe.

 Egyik sajnálatos következménye az, hogy csak elkerülhetetlen esetben találkozhat egymással személyesen az orvos és a betege. Ez indokolt, mivel a tapasztalatok szerint a járvány fő terjesztői az egészségügyi dolgozók, és intézmények.

         Mindemellett nem szeretném ha bárki is magára hagyottnak érezné magát betegségével, esetleges problémáival.

Javaslom bátran használják a rendelkezésre álló, számos csatornát ha tanácsra, segítségre van szükségük! (Nemcsak az állandó gyógyszereik felírását kérhetik, hanem megbeszélhetünk esetleges változtatásokat is, enyhébb panaszokra, kisebb betegségekre terápiás tanáccsal, gyógyszerrel is el tudjuk látni önöket.)

 

Ezek a következők:

         rendelői telefon: 42/231 005

         mobil: 20/2989 015

         facebook: Háziorvosi rendelő Nyírtura (Messengeren írjanak, a posztokat, nyilvános kommenteket nincs időm követni!)

         email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A rendelőben természetesen vizsgálatra is van lehetőség, amennyiben akut légúti betegség (torokfájás, láz, köhögés) nem áll fenn. Célszerű előtte telefonon jelentkezni, így egyeztetni tudjuk az időpontot, elkerülve a várakozást, más betegekkel való találkozást.

         Nagyon fontosnak tartom, és HANGSÚLYOZOTTAN KÉREM, hogy tartsák be a sokat hallott tanácsokat (otthon maradás, kézmosás, idősek segítése, stb.) mindannyiunk érdekében!

 

Üdvözlettel: dr. Márton Éva
háziorvos

Nyírtura, 2020.04.01.

Joomla templates by a4joomla