Lakossági tájékoztató Szülőklub foglalkozásról

Az Egészségfejlesztési Iroda Nyíregyházi Járás munkatársai Szülőklub foglalkozást indítanak 2020.11.17-i kezdettel heti két alkalommal, mely segítséget kíván nyújtani a kismamáknak és a kisgyermekes szülőknek. A foglalkozást szakember tartja, akitől bátran lehet kérdezni és demonstrációs eszközök segítségével mutatja be a csecsemő gondozás lépéseit. Lehetőség nyílik a felmerülő kérdések megbeszélésére.

 

Az új koronavírus (COVID-19) járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel a programot zárt csoportos online formában kívánjuk megvalósítani a facebook felületén. Elsősorban várandósokat és kisgyermekes édesanyákat, párokat várunk az Online foglalkozásokra! A zárt csoportos online foglalkozás élő adásban fog zajlani, aki a megbeszélt időpontban nem tud részt venni a programon, ő a későbbiekben nem tudja visszanézni. Ezeken a programokon csak azok tudnak részt venni, akik a programhoz létrehozott zárt csoportba felvételre kerülnek. (Szükséges kitölteni a regisztrációs linket, és azon keresztül fel tudjuk venni az érdeklődőkkel a kapcsolatot, hogy bekerülhessenek a zárt csoportba.) Az alábbi linken lehet a regisztrációt elküldeni számunkra:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGa0f2pogIzVDx24_Fd4jE-E3EvPRHY8DpzkpnvJj5oL9USw/viewform?usp=sf_link

 

A tervezett klubfoglalkozásokat heti 2 alkalommal, keddi és csütörtöki napokon tudjuk biztosítani a résztvevők számára. Az előadások kb. 60 perc időintervallumúak. A résztvevők a foglalkozáson feltehetik kérdéseiket, megoszthatják tapasztalataikat az adott témával kapcsolatban.

 

Részletes információkat a plakáton olvashatnak!

 

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

 

Joomla templates by a4joomla