Tájékoztatás lomtalanítással kapcsolatban

Tisztelt Lakosság!

 

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a lakosságnak korábban kiosztott hulladékszállítási értesítőnek megfelelően ezúton tájékoztatja Önöket, hogy:

Nyírtura településen a lomtalanítás ideje: 2019. Április 24. a vegyes hulladék megszokott gyűjtési napján, azzal azonos időpontban.

Társaságunk kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a szabványos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagydarabos lomhulladékot szállítja el.

Kérjük, hogy az ingatlantulajdonosok a lomokat az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik mellé helyezzék ki, ahonnan Társaságunk gépjárművei a vegyes hulladékkal megszokott időpontban szállítják el azt. 

A település tisztaságára való tekintettel kérjük, hogy a gyűjtési napon már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállítottuk a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módunkban ismét visszatérni!

A lomtalanítás keretében közterületre nem helyezhető ki építési és bontási hulladék, veszélyes hulladék, elkülönítve gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék, biohulladék, ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladék. A lomhulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítójármű részére jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

                                                   

Simkó Ferenc

nyíregyházi hulladékszállítási divízió vezető

 

 Észak Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

H-4400 Nyíregyháza, Bokréta u. 22.

Tel.: +36 42-314-976, +36 30 866-2352

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. @eakhulladek.hu

Joomla templates by a4joomla