Polgármesteri köszöntő

 

Tisztelettel és szeretettel

köszöntöm Önt

Nyírtura Község

hivatalos honlapján!

 

 

 

Képviselőtársaimmal nap mint nap azon dolgozunk, hogy Nyírtura mindannyiunk számára kellemes lakóhellyé váljon, érdemes legyen itt élni, családot alapítani, jövőt építeni.

Megújult internetes oldalunk kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy a meglévő értékeink bemutatása mellett tájékoztatni tudjuk a község lakosságát, illetve a letelepedni vagy befektetni szándékozó kedves érdeklődőket. A hasznos információk közzététele révén erősíteni szeretnénk a polgármesteri hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét, emellett törekedtünk arra is, hogy a portál áttekinthető és célszerű legyen.

Virtuális látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, értékeivel, tájékozódhat gazdaságunkról, intézményeinkről, valamint mindazon eseményekről, érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak. Megtalálhatóak Nyírtura Község Önkormányzatának működésére vonatkozó adatok, hírek, hirdetmények, valamint letölthetők különböző nyomtatványok - ezzel is megkönnyítve polgáraink mindennapi ügyintézését.

Az oldal több ponton feltöltés alatt van, de igyekszünk mielőbb pontossá és naprakésszé tenni. Fontosnak tartom, hogy lakosainkkal karöltve alakítsuk, formáljuk tartalmát, ezért kérem, ha javaslata vagy kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Őszintén remélem, hogy weblapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják községünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről, és megismerjék mindazokat a lehetőségeket, amelyeket településünk nyújtani tud!

A honlap használatához sok örömet kívánva, üdvözlettel:

 

Mikó Gábor
polgármester

Joomla templates by a4joomla