Koronavírus tájékoztató - 2020.05.03.

Kedves Betegeim! 

 
Szeretnék megosztani néhány információt az elkövetkező napokra:
A koronavírus járvány közel sem ért még véget! A szabályok eddigi fegyelmezett betartása segített távol tartani a betegséget a falunktól, amiért köszönet, és tisztelet az egész közösségnek! Ezután is mindent meg kell tennünk, hogy ez így is maradjon!
Az elmúlt hétvégén sokszor hallhatták, olvashatták, hogy az "egészségügy újra indul". (Remélem az elmúlt hat hétben tapasztalták, hogy nálunk le sem állt!)
 
  • 05.04-től is csak a legfontosabb , halaszthatatlan esetekben szabad a RENDELŐBEN, SZEMÉLYESEN VIZSGÁLATRA jelentkezni, előzetes telefonos egyeztetés után!
  • Napi maximum 16 beteget fogadhatunk, ezt hagyjuk meg a tényleg elkerülhetetlen esetekre! 
  • Az alábbi tüneteket: LÁZ, HIDEGRÁZÁS, TOROKFÁJÁS, ORRFOLYÁS, SZAGLÁS, ÉS ÍZÉRZÉS ELVESZTÉSE, KÖHÖGÉS, NEHÉZLÉGZÉS, IZOMFÁJDALMAK, FEJFÁJÁS, HASMENÉS, BŐRKIÜTÉSEK, bárkinél okozhatja koronavírus fertőzés, ezért enyhébb panaszoknál szigorú otthoni elkülönítés, telefonos orvosi tanácsadás alapján végzett otthoni kezelés, esetleg otthoni koronavírus tesztelés a követendő eljárás. Súlyos valószínűleg kórházi kezelést igénylő állapot esetén mentőt kell hívni.
  • A várhatóan megnövekedő számú telefonhívások miatt kérjük türelmüket, megértésüket!
  • Állandó gyógyszerek felírásának igényét lehetőleg Facebook messengeren, vagy SMS -ben küldjék el!
 
 
 
Együttműködésüket köszönjük , a praxis dolgozói:

dr. Márton Éva, és Bordás Gyuláné
Joomla templates by a4joomla