Gyermekétkeztetés

Tisztelt óvodás és iskolás szülők!

 

Az iskolai digitális oktatás és az óvoda bezárás ideje alatt, az iskolai tavaszi szünet kivételével, a gyermekétkeztetés biztosított.

Az Önkormányzat által támogatott ingyen ebédet továbbra is lehet igényelni, valamint a tízórai és uzsonna kérésére is van lehetőség, (óvoda esetén automatikusan jár az ebédhez). Ezen étkezések díjára az év közbeni elszámolási díjak vonatkoznak. A Tízórait ás uzsonnát kérés esetén 2021. március 9-től tudjuk biztosítani. Azok a szülők, akik kérik az étkezést legyenek szívesek 2021. március 7-én délig jelezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06 70 601-0867 telefonszámon Kontérné Tóth Diána élelmezésvezetőnél.

Az étkezést igénybe vevő szülőktől kettő db ételhordó készletet kérünk névvel ellátva, hogy a másnapi étel kiszállítás is fennakadás nélkül történjen. Az étkezés lemondására előző nap van lehetőség a fent említett elérhetőségek egyikén.

Az óvodás gyerekek esetén, a konyhán történik az átvétel 12:00-13:30 h között, az iskolás gyerekek az IKSZT épületének hátsó bejáratánál vehetik át az ételt az említett időpontban.

A nem nyírturai iskolás gyerekek is igényelhetik az étkezést, de az étel kiszállítása nem biztosított.

Kívánok Mindenkinek Jó Egészséget!

 

 

Tisztelettel: Kontérné Tóth Diána
Élelmezésvezető
Nyírtura konyha
2021.03.05

Joomla templates by a4joomla